prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

A venit ziua despărțirii! Astăzi va fi înmormântat Părintele Ilie! A murit nevinovat!

Vestea morții părintelui Geangavelea, iubit și apreciat de multă lume, i-a șocat și întristat pe localnici. Sute de persoane au venit la căpătâiul acestuia ca să aprindă o lumânare și să se roage pentru preot.

CITEȘTE ȘI: VIDEO DE LA LOCUL GROAZEI! ACCIDENT MORTAL! IMAGINI DE COȘMAR DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

După o viață închinată Domnului, astăzi, preotul Ilie va pleca spre drumul fără de întoarcere. Acesta a fost ucis pe 14 mai, într-un terbil accident, de un tânăr de 18 ani, care nu avea dreptul de a conduce. Iubit, apreciat, respectat de o întreagă comunitate, preotul din cartierul Zorile a fost un munte de bunătate și milostivenie. Tocmai de aceea, zeci, poate sute de credincioși au venit la Costești pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Un adevărat altar de flori și lumânări a fost ridicat în memoria acestuia și la locul tragediei. Ilie Geangavelea va fi condus pe ultimul drum, urmând să își doarmă somnul de veci în curtea bisericii în care a slujit cu credință și după „cum este rânduiala” preoțească. Cu siguranță că astăzi acea curte va fi neîncăpătoare pentru cei care sunt răpuși de durerea pierderii unui om care a fost ca un tată pentru mulți. Slujba de înmormântare, care va fi ținută de un sobor de preoți, va avea loc în jurul orei 14.30 și, desigur, se va desfășura tot în Biserica Zorile.

Iată ce a scris fiica acestuia pe rețeaua de socializare:

„Atât de pur și de senin chiar și în clipele astea, ne alini și acum de acolo de sus ca și în momentele în care eram împreună, sufletele bune întotdeauna vor avea întâietate pentru fericirea veșnică ”

Protopopul Costeștiului, Ionuț Alexandru, spune că părintele Alexandru Mocanu, preotul rănit în același accident, este bine și urmează să fie externat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs