prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Legea care îi afectează pe toți șoferii! A fost adoptată!

Toate maşinile noi vândute din 2035 trebuie să producă zero emisii de dioxid de carbon, potrivit unei reguli aprobate de parlamentarii europeni. Europarlamentarii au aprobat reguli conform cărora toate mașinile și camionetele noi vândute pe piața Uniunii Europene, începând cu 2035, trebuie să producă zero emisii de dioxid de carbon. Obiectivul este ca sectorul transportului rutier să devină neutru din punct de vedere climatic.

De asemenea, deputații europeni au adoptat norme de referință în domeniul digital pentru a crea un mediu online mai sigur, mai echitabil și mai transparent.

Scopul actului legislativ privind piețele digitale este de a asigura condiții concurențiale corecte pentru toate companiile digitale, indiferent de mărimea lor. Acesta stabilește reguli clare pentru marile platforme, pentru a le împiedica să impună condiții inechitabile companiilor și consumatorilor.

Atenție, actul legislativ privind serviciile digitale oferă oamenilor un control sporit asupra a ceea ce văd online. Utilizatorii sunt mai bine informați legat de motivele pentru care li se recomandă un anumit conținut.

De asemenea, rețelele sociale vor trebui să combată dezinformarea online și să elimine conținutul ilegal.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs