Se văd semifinalele. Mâine umplem Sala Sporturilor Georgel Ziguli!

Se văd semifinalele. Mâine umplem Sala Sporturilor Georgel Ziguli!
Cel mai important meci al sezonului. FC Argeș Basketball este la o victorie distanță de o performanță uluitoare. Fără a fi cotată cu șanse mari la obținerea unei poziții favorabile în acest sezon competițional, înainte de start, echipa alb-violetă a avut parte de luni grozave din punct de vedere al rezultatelor și este la 40 minute distanță de accederea în semifinalele Ligii Naționale.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL A FOST FĂCUT! ȘOFERII CARE NU RESPECTĂ ACEST LUCRU RĂMÂN FĂRĂ PERMIS!
Trupa vulturilor are 2-0 în seria cu Rapid București, răsturnând practic toate calculele hârtiei în playoff. FC Argeș urmează să dispute unu sau două meciuri la Pitești, după rezultatele mari obținute în Giulești, dar un lucru e cert. Mâine, 16 aprilie, ora 19:30, la Sala Sporturilor, alb-violeții joacă Meciul 3, iar în cazul unei victorii, seria se încheie.
Intrarea este liberă, biletele cu valoare 0 fiind disponibile la casieria Pitești Arena. Locurile în Sala Sporturilor sunt limitate, așa că fanii trebuie să se grăbească pentru a prinde loc în tribune.
Împreună pentru Pitești!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.