prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mâine, restricții rutiere la Pitești! Un mare eveniment închide câteva străzi! Află detalii!

✌ Piteștiul promovează mișcarea în aer liber! Cel mai mare eveniment de alergare pe străzile orașului nostru, Pitești Half Maraton, editia a V-a, organizat sub egida Zilelor Municipiului Pitești 2024, va veni, însă, cu restricții. Evenimentul încurajează oamenii din comunitatea noastră să includă sportul în rutina zilnică și să îl practice în mod responsabil.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎN PITEȘTI! TÂNĂRĂ MOARTĂ ÎN STRADĂ! A LĂSAT PE DRUMURI O FETIȚĂ DE 3 ANI!

Cei 400 de participanți înscriși în concurs se vor întrece pe un traseu provocator, în trei probe – Cursa Populară (5 km), Cros (10 km) și Semimaraton (21 km) – care vor avea trasee separate.

Aceștia vor alerga pe strada Victoriei, strada Teiuleanu, Bulevardul. I.C. Brătianu, Calea București, strada Maternității, strada Trivale, strada Egalității, Calea Craiovei și Bulevardul Frații Golești.

Momentul mai puțin plăcut pentru șoferii care vor trebui să iasă mâine din casă va fi între orele 9:00 și 12:00, interval în care circulația autoturismelor va fi închisă total pe următoarele sectoare de drum:

  • Între orele 9:00 și 10:45: str. Teiuleanu, Bd. I.C Brătianu, Calea București, str. Maternității (pâna în Gura Trivăii), sensul de venire spre Centrul de Diagnostic (pe sensul de la Centrul de Diagnostic, circulația va fi deschisă), str. Trivale până la Schit (rugăm riveranii să respecte indicațiile organelor de ordine și doar în cazuri de forță majoră să circule pe această stradă);
  • Între orele 09:30 și 12:00: Prelungirea Craiovei, str. Egalității (până la intersecția cu Bd. Eroilor), Calea Craiovei (sensul de coborâre de la Kauflad), Bd. Frații Golești.

Vor exista și zone coordonate de poliția rutieră, cu trafic restricționat parțial, doar în momentul trecerii alergătorilor. Acestea sunt:

  • intersecție Bd. Republicii cu str. Maternității;
  • intersecție str. Dumbravei cu str. Maternității;
  • intersecție Bd. Republicii cu Prelungirea Craiovei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs