Accident grav la Ștefănești! Două mașini făcute praf!

Două mașini au fost avariate în urma unui accident rutier petrecut la scurt timp după miezul nopții în orașul Ștefănești. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un alt autoturism. Persoanele implicate în evenimentul rutier au fost asistate la fața locului de către un echipaj medical.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

“În cursul nopții, în jurul orei 00:30, un echipaj de pompieri de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere alături de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș au intervenit în orașul Ștefănești la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.
La locul solicitării, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor” potrivit ISU Argeș.

Surse foto: Info Trafic Pitesti / ISU Argeș

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.