prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Bătaie cruntă în curtea Liceului Astra! S-a lăsat cu rețineri!

Doi tineri s-au luat la bătaie în curtea Liceului Astra din Pitești după ce unul dintre ei a vorbit urât cu verișoara celuilalt bărbat. Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 20 ani a venit cu chef de ceartă la liceul unde învață cei doi și a înjurat-o pe elevă. Vărul ei a sărit în apărarea acesteia și a fost luat la bătaie de bărbat.

După scandal, agresorul a fost săltat de oamenii legii, dus la audieri și reținut pentru 24 ore. Ulterior, acesta a fost pus sub control judiciar. Totul s-a petrecut în luna ianuarie a acestui an, iar între timp oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de arestare preventivă.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub surpavegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetarile într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

CITEȘTE ȘI: CE AFACERI I-AU ADUS SFÂRȘITUL ȘEFULUI POLIȚIEI ARGEȘ? DETALII INCREDIBILE!

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 06 ianuarie a.c., un bărbat de 20 de ani, din Merișani, ar fi agresat fizic un tânăr de 19 ani, în timp ce se aflau în curtea unei unități de învățământ, din municipiul Pitești.

Reamintim că, după administrarea probatoriului, în ziua de 07.01.2022, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.