De trei luni, un scandalagiu din Topoloveni cu ordin de protecție a ajuns celebru la Poliție!

Un bărbat pare să țină morțiș să ajungă în spatele gratiilor și își agresează în mod constant, atât fosta soție, cât și pe familia acesteia în mod constant. După ce la sfârșitul lunii iunie, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore din cauză că și-a bătut soția și pe tatăl acesteia, în urmă cu două zile, acesta a recidivat,

Mai exact, bărbatul s-a dus la locuința femeii și i-a zgâriat mașina. Când fosta sa soție l-a văzut, a alertat autoritățile, iar oamenii legii s-au săltat, dus la audieri și reținut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI: BĂTAIE CRUNTĂ ÎN CURTEA LICEULUI ASTRA! S-A LĂSAT CU REȚINERI!

„În ziua de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere și nerespectarea ordinului de protecție, și au reținut un bărbat de 45 de ani, din Călinești.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 12 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, aflându-se pe raza localității Topoloveni, bărbatul ar fi zgâriat autoturismul fostei soții și s-ar fi apropiat de locuința acesteia, la mai puțin de 100 de metri, deși pe numele său era emis un ordin de protecție, de către Judecătoria Topoloveni.

CITEȘTE ȘI: PERICOL LA INTRAREA ÎN PITEȘTI! PODUL DE PE BULEVARDUL PETROCHIMIȘTILOR GRAV AVARIAT ȘI PLIN DE BURUIENI!

După administrarea probatoriului, în ziua de 13 septembrie a.c., bărbatul  a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.