prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doamne ajută! Se repară drumul care leagă Câmpulungul de Curtea de Argeş

Doamne ajută! Se repară drumul care leagă Câmpulungul de Curtea de Argeş. Fie că e vorba de campaniile electorale din acest an, sau miile de articole despre drumul care a îngrozit şoferii a ajuns pe birourile responsabililor de la Bucureşti, nici nu mai contează. Aşa cum se poate vedea şi în video se lucrează la foc continuu.

Chiar nu e ţeapă! Se repară drumul Câmpulung-Curtea de Argeş. La sfârşitul lunii martie, angajaţii din cadrul DRDP Bucureşti au început reabilitarea acestui drum care leagă fostele capitale ale Ţării Româneşti – Câmpulung, Curtea de Argeş şi Târgovişte.
Conform datelor primite de la administratorul drumului, acolo se află în execuţie, în regie proprie, lucrări de reparaţii asfaltice pe suprafeţe extinse de aproximativ 20.000 mp. Pe lângă lucrările de întreţinere periodice, în anul 2019, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti va derula mai multe obiective în judeţul Argeş.

Aşa cum bine ştiţi, pe DN 73C, la km 33+500, în zona localităţii Valea Iaşului se află în execuţie lucrări de consolidare şi refacere a parţii carosabile, care sunt finalizate în proporţie de 90%. Începând din data de 18 martie 2019 s-a început reamenajarea intersecţiei cu sens giratoriu între DN 73 km 6+950 şi DN 73D km 0+000. Aceasta va avea o durată de execuţie de 6 luni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs