EBA: Eu la Cultură, Daciana la Buget și Apărare

DISTRIBUIȚI
basescu, ponta, eba, daciana

Victor Ponta i-a răspuns, ieri, președintelui Traian Băsescu, care i-a solicitat din nou să se gândească la alți miniștri pentru Cultură și Buget. Primul ministru a spus, în glumă, că o va propune pe fiica sa, Elena Băsescu, pentru ca președintele să accepte.

Elena Băsescu i-a răspuns lui Victor Ponta pe Facebook. „Dacă tot m-a propus Ministrul Culturii şi pentru că are predilecţie pentru un Guvern de rubedenii, îi sugerez lui Dottore Victor Viorel Ponta să o propună pe soţia sa, Daciana Sârbu, la Ministerul Bugetului. Asta pentru că am înţeles că se ocupă de finanţele familiei mai bine decât o face însuşi Premierul, câştigând lunar nu mai puţin de 100 de pensii medii ale locuitorilor din comuna Nana (10.000 de euro) – fac precizarea aceasta pentru că am văzut că este noul etalon al nivelului de trai pentru domnul Ponta

Sau, dacă la Buget este prea umilitor pentru domnul Prim-ministru, rămâne varianta Ministerului Apărării pentru Daciana Sârbu. Am încredere că, între timp, doamna cu pricina, absolventă a Colegiului Naţional de Apărare, a învăţat ce înseamnă iniţialele NATO”, a spus Elena Băsescu.