prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! Femeie amenințată cu moartea de propriul fiu în fața Bisericii Mavrodolu!

O femeie a fost amenințată cu moartea în fața Bisericii Mavrodolu din Pitești de propriul fiu după ce a obținut un ordin de restricție pe numele acestuia. Din primele informații, se pare că tânărul în vârstă de 20 ani s-a luat la ceartă cu mama sa pe mai multe pachete primite de pomană, amândoi fiind cunoscuți ca persoane care apelează la mila oamenilor, iar când femeia i-a spus să se îndepărteze pentru a nu încălca legea, bărbatul a început să îi adreseze injurii și amenințări.

Din fericire, trecătorii au alertat poliția, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului și l-au luat pe tânărul reclacitrant și l-au dus la secție. După administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI: CURG MESAJELE SFÂȘIETOARE DUPĂ MOARTEA RENUMITULUI MEDIC PITEȘTEAN, RADU LAURENȚIU! „O VESTE ȘOC! A PLECAT MULT PREA DEVREME!”

„În ziua de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor dispuse, și au reținut un tânăr de 20 de ani, din Pitești.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 18 februarie a.c., în timp ce se afla în municipiul Pitești, în fața unei instituții, cel în cauză ar fi adresat amenințări cu acte de violență mamei sale, deși împotriva acestuia era emis un ordin de protecție de către Judecătoria Pitești.

În ziua de 27 februarie, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs