Impact frontal, două accidente! Polițiștii câmpulungeni puși pe jar….

DISTRIBUIȚI

Două accidente au avut loc în Muscel, aproape în același timp dar în localități peste dealuri la câțiva kilometri de Câmpulung. Polițiștii rutieri au fost puși pe jar în sensul că trebuia să fie prezenți la ambele evenimente rutiere pentru a protocola, deoarece între doi șoferi a ieșit un întreg circ la care s-a strâns tot satul.

Este vorba despre accidentul rutier care a avut loc pe strada Bisericii în satul Cotești. Șoferii implicați în evenimentul rutier dau vina unul pe celălalt și pe uliță că este destul de îngustă.

Șoferul autoturismului marca Mercedes ce se afla pe sensul de coborâre îl acuză pe șoferul cu Skoda că ar fi urcat cu viteză. Și de aici un întreg scandal, până la testarea celor doi conducători auto cu aparatul alcooltest de către polițiști.

Chiar dacă în urma impactului nu au fost victime, a fost nevoie de intervenția polițiștilor de la biroul Rutier din Câmpulung pentru a protocola accidentul rutier. În cauză s-a deschis dosar penal pentru a se stabili cu exactitate cauzale și împrejurările producerii accidentului rutier.

Doi copii ce se aflau în mașinile implicate în accidentul rutier s-au speriat foarte tare iar la fața locului au fost anunțate prin serviciul 112 cadrele medicale de la Ambulanță și Smurd să vină la fața locului. O fată de 14 ani și un băiat de 12 ani, mai mult cu atac de panică decât loviți au fost transportați la spitalul muncipal din Câmpulung, pentru mai multe investigații medicale.

Șoferii implicați în accidentul rutier au scăpat teferi dar cu mașinile destul de avariate, din cauza impactului frontal.

Un  alt accident rutier a avut loc pe raza localității Stoenești, primul anunțat prin serviciul 112 de localnici. Șoferul în vârstă de 22 de ani circula cu o Solenza de culoare roșie dinspre Valea Bădenilor spre centrul comunei Stoenești. Nimeni nu știe cum în doar câteva minute a ajuns cu mașina într-un nuc de pe marginea drumului.

În urma impactului, mașina a fost avariată aproape complet iar șoferul este în stare gravă la spitalul muncipal Câmpulung. Asta după ce mai mulți localnicii l-au scos din mașină iar cadrele medicale de la Ambulanță l-au preluat, i-au acordat primele îngrijiri medicale și l-au dus la spital pentru mai multe investigații medicale prezentând mai multe politraumatisme pe toată suprafața corpului.

Se pare că șoferul nu a consumat băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. În cauză polițiștii de la Biroul Rutier din Câmpulung ajunși la fața locului au deschis un dosar penal.