prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mutați-vă la AUR, domnule USR-ist Moșteanu! A rămas Simion fără trompeta Șoșoacă!

„Astăzi un deputat PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu, a fost exclus din PSD după ce în presă au apărut imagini cu el întreținând raporturi sexuale cu un minor. Degradarea morală a PSD e completă. Acești „socialiști” cu milioane de euro în conturi care se pretind marii apărători ai celor mai vulnerabili în timp ce îi fură, parlamentari care poartă un stindard al moralității în timp ce comit fapte abominabile„ declara sâmbăta trecută cel mai bun de gură userist văzut vreodată în viață, deputatul (din păcate, de Argeș), Ionuț Moșteanu.

Pornit să se afirme pe mormântul dușmanului, Moșteanu face exact ce a făcut mereu: dă din gură, critică, arată cu degetul, strică. Niciodată nu construiește. Falsul profet al politicii corecte s-a demonstrat a fi fost un soi de impostor, folosindu-se de o diplomă falsă pentru a ocupa o funcție publică într-un minister. (CITEȘTE AICI: SCANDALUL DIPLOMELOR FALSE AJUNGE ÎN USR? VICEPREȘEDINTELE IONUȚ MOȘTEANU, FOST SECRETAR DE STAT LA TRANSPORTURI, ARE LA CV O DIPLOMĂ CARE A DIPĂRUT!) Aceasta este, domnule Moșteanu, încălcarea legii! Și pentru asta nu ați fost tras la răspundere niciodată, nici despre declarațiile false de prin CV și nici despre alianța ascunsă pe care ați avut-o cu colegii celui pe care-l înfierați, ca să câștige PSD în Argeș și la Pitești.

Iată ce spune în continuare domnul Ionuț Moșteanu, cu atâta avânt încât pare un pui de utecist pus să-și înfiereze colegul:

„Deputatul PSD a fost exclus din partid. Însă nu e suficient. În PSD Argeș este al doilea astfel de caz în doar ultimele luni, după ce alt primar, Mihai Georgescu din Călinești, și-a folosit abuziv funcția în scopuri sexuale. Și să ne aducem aminte de Negoiță. Ce s-a mai întâmplat cu dosarul „Sex cu minore”, în care era implicat? Poate ne spune Nicolae Bănicioiu, și el audiat. Prea mult timp, PSD a tolerat astfel de cazuri. A permis și încurajat astfel de practici prin închiderea ochilor. Marcel Ciolacu, ai de gând să faci ceva? Deputatul PSD de Argeș trebuie să ajungă imediat în fața procurorilor. Aici e vorba de un caz penal. Dacă nu își dă demisia, USR va vota de îndată ridicarea imunității parlamentare.”

Aoleu?! Domnul deputat Moșteanu Ionuț sare la gâtul deputatului (fost PSD) înainte de a se verifica dacă omul acela se face real vinovat de ceva! Înainte de a se pronunța Justiția? Doar pentru că are altă orientare sexuală? Păi dacă gândiți așa, mutați-vă la AUR, domnule userist Moșteanu! A rămas Simion fără trompeta Șoșoacă!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs