Nicolae Velcea: “Ștefăneștiul este un așa zis oraș…”

1

Dezastrul de la Ștefănești continua! Președintele PSD Ștefănești, Nicolae Velcea nu poate restabili ordinea în organizația locală și se confrunta în continuare cu probleme grave.

După ce au fost demiși cinci consilieri locali pentru că au făcut campanie pentru Opoziție, Velcea nu are noroc nici cu următorii pe lista.

“Avem cinci consilieri care și-au terminat mandatul înainte de termen. In perioada de precampanie și campanie am parcurs Ștefăneștiul de doua ori și ceva. Ștefăneștiul este atât de mare, este un așa zis oraș… Am avut discuții cu cetățenii. Majoritatea înjură in continuare primărița, pe Mihalcea. Ieri au avut o ședință de Consiliu. Ei nu cred că cele cinci posturi de consilieri nu vor deveni libere daca nu se prezintă. Prin ordinul prefectului, deja cele cinci sunt vacante. Miercuri am primit adresa de la primărie să răspundem. Din cei cinci consilieri, trei nu pot să își desfășoare activitatea. Doi sunt funcționari publici și o doamna nu vrea. Urmeaza sa trimit pe următorii”