prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

O zi cu porți și brațe deschise către elevii care și-au dorit să cunoască activitatea Admnistrației Bazinale de Apă Argeș Vedea.

O zi cu porți și brațe deschise către elevii care și-au dorit să cunoască activitatea Admnistrației Bazinale de Apă Argeș Vedea.  Cu ajutorul specialiștilor de la Serviciul Situații de Urgență și de la Laboratorul de Calitate a Apei Pitești, elevii au descifrat o mică parte din laborioasa activitate de gospodărire a resurselor de apă.

CITEȘTE ȘI: LOVITURI ÎN CASCADĂ PENTRU FC ARGEȘ! GAURĂ NEAGRĂ ÎN BUGET ȘI PLECĂRI MASIVE!

Oaspeți “Apelor Române” au fost elevii Colegiului Național Zinca Golescu – Pitești. Aventura lor a început în laboratorul de chimie, unde au observat cum se realizează determinările fizico-chimice, a continuat apoi laboratorul de biologie, unde au avut ocazia de a observa printr-un stereomicroscop macronevertebrate acvatice și s-a încheiat cu o incursiune în lumea construcțiilor hidrotehnice, a situațiilor de urgență provocate de inundații sau poluări și a rolului nostru în reducerea pericolului în astfel de situații. Admistrația Bazinală de Apă este unaa dintre instituțiile care a arătat maximă deschidere spre elevii aflați în Scoala verde sau Săptămâna altfel.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs