prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pfizer pregătește un vaccin împotriva tuturor variantelor COVID! Când va fi disponibil?

Albert Bourla, CEO-ul grupului farmaceutic american Pfizer, a anunțat recent că Pfizer pregătește un vaccin anti-COVID eficient împotriva tuturor variantelor Sars-Cov2 și că acesta ar putea fi gata până în toamna acestui an. Compania Pfizer realizează în această perioadă o serie de studii pentru a determina cea mai bună formulă a unui astfel de vaccin. Grupul Pfizer testează în prezent mai multe vaccinuri multi-variantă şi dozaje diferite ale acestora.

„Sper că până la toamnă, dar nu este o certitudine, vom putea avea un vaccin împotriva tuturor variantelor cunoscute până în prezent. Odată ce vom avea datele ştiinţifice, ele ne vor permite să decidem care dintre vaccinurile dezvoltate este cel mai bun. Când şti care este cea mai bună cale de urmat, vom cere omologarea serului în Statele Unite, în Europa şi în celelalte zone ale lumii.”, a declarat recent Albert Bourla.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs