prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Prognoza meteo pentru luna martie! Temperaturi neobișnuite!

Prognoza meteo pentru luna martie! Temperaturi neobișnuite!

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna martie. Potrivit ANM, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru prima luna de primăvară, în toată țara. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale, mai spun meteorologii.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI HORROR PE ȘANTIERUL DRUMULUI EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! API: „NE AȘTEPTAM CA MOBILIZAREA SĂ FIE SLABĂ, DAR NICI CHIAR AȘA!”

04.03.2024 – 11.03.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord- vestice, dar mai ales în nordul Carpaților Orientali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

11.03.2024 – 18.03.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

18.03.2024 – 25.03.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

25.03.2024 – 01.04.2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs