prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ratele la credite cresc din nou! Câţi bani vom plăti în plus de luna viitoare!

Luna următoare, BNR este în faţa unei noi decizii de a majora dobânda-cheie iar specialiștii susțin că ratele românilor vor crește din nou. Specialiştii spun că, până la toamnă, indicele ROBOR va ajunge la 6%, după ce BNR a anunţat că inflaţia va depăşi 11 procente până în iunie. Acest lucru înseamnă rate mai mari pentru românii care sunt sufocaţi de scumpirile la bunurile alimentare şi energie electrică şi gaze.

Dacă indicele ROBOR va ajunge la 6%, ratele vor creşte cu câteva sute de lei, faţă de anul trecut. Specialiștii susțin că aceste creșteri, în funcție de valoarea împrumuturilor, pot fi chiar și de 700 lei pe lună. În timp ce Guvernul anunţă prin vocea Ministrului de Finanţe că nu ia în calcul amânarea ratelor, tot mai mulţi români au restanţe la plata creditelor. Sunt deja aproape jumătate de milion de oameni în această situaţie. Specialiştii vorbesc despre o singură soluţie acum – refinanţarea creditelor.

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs