prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Metoda halucinantă prin care un piteștean s-a răzbunat pe vecin!

Șocant! Metoda halucinantă prin care un piteștean s-a răzbunat pe vecin! Un bărbat de 55 ani s-a gândit cum să se răzbune pe vecinul lui cu care se certase iar metoga găsită este una de-a dreptul hilară. Acesta și-a urmărit vecinul, i-a găsit mașina parcată în fața unui supermarket și „s-a apucat de treabă”: i-a zgâriat-o pe toate părțile.   

CITEȘTE ȘI: ACUM! DOUĂ ACCIDENTE ÎN ACELAȘI TIMP ÎN ARGEȘ! ȘAPTE MAȘINI IMPLICATE!

„În ziua de 09 februarie, polițiști de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, și au reținut un bărbat de 55 de ani, din Pitești.

Din cercetări, s-a constatat că, în ziua de 25 ianuarie a.c., bărbatul ar fi zgâriat pelicula de vopsea de pe portiera dreapta față, portiera stânga față, portiera stânga spate și capota portbagajului unui autoturism, care se afla în incinta unei parcări a unui supermarket.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.300 de lei. După administrarea probatoriului, bărbatul de 55 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca acesta să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs