prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șoferul care a băgat un om în comă – găsit și săltat de polițiști!

Șoferul care a lovit cu mașina și a băgat în comă de gradul 5 un cetățean în comuna Merișani miercuri seara, și care a fugit de la fața locului, a fost găsit de oamenii legii la mai bine de 12 ore de la petrecerea accidentului. Potrivit primelor informații, acesta a fugit de la locul accidentului, a ascuns mașina în propria curte aflată la numai câțiva metri de locul impactului, iar pentru a-și ascunde urmele a schimbat oglinda laterală. De asemenea, a curățat autoturismul înlăturând urmele care ar fi putut face legătura între el și persoana accidentată.

În urma cercetărilor, șoferul fugar a fost găsit la domiciliu în această după amiaz, iar polițiștii l-au luat la Secție pentru audieri. Acesta va fi, foarte probabil, acuzat pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului etc și în cazul în care victima nu va fi salvată, încadrarea juridiă ar putea fi și mai drastică.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.