prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Toni Iuruc – despre scandalul de dopaj al Simonei Halep. Fostul soț face declarații!

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, s-a declarat șocat când a aflat că tenismena a fost prinsă dopată și a fost suspendată. Fostul partener al campioanei a spus că aceasta nu ar putea trișa niciodată nici dacă „i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis”.

„Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea! Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis”, a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.

CITEȘTE ȘI: FC ARGEȘ – MECI PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE CU PETROLUL PLOIEȘTI! PREPELIȚĂ: „NOI NE DORIM SĂ CÂŞTIGĂM, SĂ ÎNCHEIEM BINE TURUL!”

Mai mult, Toni Iuruc a dezvăluit faptul că Simona Halep nu lua nici mpcar Vitamina C fără să întrebe doctorul sau faptul că niciodată nu bea apă dintr-o sticlă nesigilată.

„Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine. Nu pot eu să-mi dau cu presupusul ce s-a întâmplat, nu sunt specialist în antidoping, dar vă spun apăsat că Simona nu putea să facă așa ceva! Nu putea să recurgă la așa ceva”, a mai spus Toni Iuruc.

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.