prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie înainte de Anul Nou în Turcești! Și-a încheiat socotelile cu viața!

Tragedie înainte de Anul Nou în zona Turcești, unde un bărbat de 63 ani a fost găsit fără suflare în garajul locuinței sale. Din primele informații, se pare că acesta ar fi trecut printr-o perioadă dificilă din cauza unor probleme necunoscute momentan, iar în această dimineață a decis să își încheie socotelile cu viața.

Vecinii au fost cei care au făcut descoperirea tragică și au alertat autoritățile. La fața locului s-au deplasat oamenii legii, alături de un echipaj al Serviciului Județean de ambulanță Argeș. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat și au fost nevoiți să declare decesul.

Judiciariștii au demarat cercetările, iar din primele date, se poate spune că a fost vorba despre o sinucidere, dat fiind faptul că bărbatul nu ar fi fost la prima tentativă. Trupul neînsuflețit a fost transportat de către un echipaj al Serviciului de Medicină Legală la morgă pentru efectuarea necrospiei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs