Bătaie între doi medici de la Pediatrie Pitești! Poliția a deschis dosar penal!

Oamenii legii piteșteni au intrat pe fir și cercetează bătaia dintre cei doi medici de la Spitalul de Pediatrie Pitești! Deși nu au fost făcute plângeri la Poliție, judiciariștii s-au autosesizat și au demarat cercetările într-un dosar penal pentru purtare abuzivă, urmând ca după finalizarea acestora să fie luată și o decizie pentru medicii implicați în conflict.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o stare conflictuală petrecută între două cadre medicale dintr-o unitate spitalicească din Pitești, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

Până la acest moment, la nivelul Poliției Municipiului Pitești, nu au fost înregistrate sesizări cu privire la acest eveniment.

În urma primelor verificări, polițiștii Secția 3 Poliție Pitești s-au sesizat, din oficiu, și desfășoară cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, conform art. 296 din Codul Penal” potrivit IPJ Argeș.

Șeful Secției de Ortopedie lovit cu capul în gură

Vă reamintim că doi medici de la Spitalul de Pediatrie din Pitești s-au luat în cursul dimineții de ieri la bătaie! Din primele informații, medicul Emil Popa l-a lovit cu capul în gură pe șeful secției de Ortopedie, Florin Trifan. Din câte se pare, cei doi au avut un conflict din cauză că doctorul Popa nu ar avea un cabinet cu ferestre, iar astăzi ar fi cerut să fie mutat.

Din această cauză, cei doi s-au luat la ceartă, iar conflictul a excaladat, Popa lovindu-l cu capul în gură pe șeful său. Potrivit surselor noastre, conducerea spitalului va demara o anchetă internă în urma căreia se vor stabili și sancțiunile pentru cei doi medici implicați.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.