Bucură-te de festinul meselor de Paşte cu produsele Deluxe de la Lidl

De Paşte, savurează din plin clipele petrecute cu cei dragi şi bucură-te de festinul meselor încărcate cu produse Deluxe. Începând din 7 aprilie, la Lidl vei găsi din nou preparate rafinate din bucătăria internaţională, la preţuri accesibile, care vor transforma mesele de Paşte în momente de răsfăţ pentru întreaga familie.

Zile însorite, flori, zâmbete şi întreaga familie alături de tine – adaugă acestei reţete inedite un plus de savoare. Alege produsele Deluxe şi surprinde-i pe cei dragi cu un meniu plin de gust şi rafinament. Sosuri, paste, diferite tipuri de brânză, dulciuri şi alte specialităţi din diferite colţuri ale lumii – toate  aceste bunătăţi le vei găsi la Lidl.

Pentru un adevărat festin culinar, cucereşte-ţi invitaţii încă de la începutul mesei. Alege la aperitiv jambon din muşchi de porc iberic (19,99 lei), prosciutto di Parma (8,99 lei), paté fin belgian (11,99 lei), brânză Brie (19,99 lei), Langres (14,99 lei), Camembert (9,99 lei), brânză cu nuci (14,99 lei) şi Petit Saint Paulin (14,99 lei) sau diverse sortimente de salam special (4,99 lei). Alături de acestea, poţi să aşezi o selecţie de sosuri fine şi gustoase Deluxe (19,99 lei).

Distribuie prietenilor

Gustul luxului îl vei afla imediat ce pregăteşti felul principal. Încearcă homarul întreg gata preparat (39,99 lei), inelele de creveţi (29,99 lei), cocktail-ul de fructe de mare (16,99 lei) sau creveţii decorticaţi (11,99 lei). De asemenea, găteşte paste proaspete Raviolo sau Cappelletti (7,99 lei), gnocchi cu diferite sortimente de umpluturi (7,99 lei), paccheri sau fusilloni (3,99 lei). Combină-le cu sos de roşii pentru paste (7,99 lei) sau cu sos din fructe de mare (14,99 lei).

Nu uita că rafinamentul desăvârşit este oferit de asocierea perfectă a vinului cu mâncarea pregătită. Alege, la preţuri accesibile, vinuri de calitate de la Lidl şi asociază-le perfect cu gustul preparatelor. Alături de fructele de mare, serveşte un vin alb sec, Château Les Tuileries (19,99 lei), iar pentru brânzeturile moi şi semi-moi servite cu nuci, alune şi prune uscate, alege un vin roşu sec, Château Du Colombier (14,99 lei).

Punctul culminant al mesei va fi cu siguranţă desertul. Curmale umplute cu nuci, marţipan şi fistic (16,99 lei), sorbet de fructe (14,99 lei), mousse D’Amour (4,99 lei), baclavale (14,99 lei), macarons (11,99 lei) – sunt doar câteva dintre produsele care te vor ajuta să te bucuri de o experienţă culinară inedită. În plus, descoperă şi deserturile franţuzeşti (9,99 lei) sau selecţia de praline cu ciocolată (12,99 lei).

Din 7 aprilie, la Lidl începe festinul primăverii. Aşteaptă cu nerăbdare să vezi uimirea şi bucuria celor dragi când vor gusta din bunătăţile Deluxe servite la masa de Paşte.