Caz şocant! Şi-a dat foc pentru că îşi dorea acest lucru…

5

Caz şocant! Şi-a dat foc pentru că îşi dorea acest lucru… Cel puţin aşa îşi ameninţa familia de fiecare dată când consuma alcool.

Marinică Mărunţelu, de 56 de ani din Stoeneşti a fost găsit în flăcări de soţie, cea care a sunat imediat la 112. Şi-a turnat pe el benzină după care a aprins un chibrit. Puţin i-a luat să fie cuprins de flăcări. Bărbatul care s-a autoincendiat a fost adus la spitalul municipal Câmpulung, de urgenţă.

Pentru că starea bărbatului era destul de gravă, cadrele medicale de la Câmpulung au fost nevoite să îl trimită pe Mărunţelu, mai departe la compartimentul de Arşi al spitalului din Piteşti.

“Bărbatul de 56 de ani, a fost prezentat la UPU Câmpulung, prezenta arsuri pe corp, arsură voluntară, are antecedente psihiatrice pe fondul consumului de etanol.

La noi s-au acordat primele îngrijiri medicale, apoi s-a decis transferul la un spital unde i se vor putea acorda îngrijiri medicale de specialitate. Pacientul era conştient, cooperant, prezenta arsuri de gradele 2 si 3 pe aproape jumătate din suprafaţa corporală”, a precizat medicul Florin Bălăceanu din cadrul UPU, Spitalul Câmpulung.