Dănuț Bica: „România a intrat pe mult dorita cale a normalității”

39

„Am avut satisfacția de a contribui, prin votul meu, la victoria obținută în Parlament de Guvernul Ludovic Orban” a spus deputatul PNL de Argeș, Dănuț Bica, după ce liberalii au preluat conducerea executivului. Demnitarul argeșean a declarat că după investirea guvernului, românia a intrat pe calea normalității.

„Pentru mine, ca deputat liberal, ziua de ieri consider că a fost cea mai importantă din această legislatură.

A fost o zi plină de stres, emoții și speranțe, care s-a încheiat cu o mare bucurie. Am avut satisfacția de a contribui, prin votul meu, la victoria obținută în Parlament de Guvernul Ludovic Orban. De asemenea, am fost onorat să particip, la Palatul Cotroceni, la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către noii miniștri liberali în fața Președintelui României, Klaus Iohannis.

Începând de ieri, sub conducerea Președintelui Klaus Iohannis și a Prim-ministrului Ludovic Orban, România a intrat pe mult dorita cale a normalității” a spus deputatul Dănuț Bica.

De precizat este faptul că Dănuț Bica, alături de vicepreședintele Mihai Coteț, au fost singurii peneliști argeșeni care au fost în Parlament.