Imagini şocante! Un cal se zbate între viaţă şi moarte sub privirile elevilor unei şcoli!

7

Aşa cum v-am anunţat cu puţin timp înainte, un grav accident rutier a avut loc luni spre marţi, pe raza localităţii Schitu Goleşti. În urma acestui teribil incident rutier o femeie de 25 ani a decedat dar şi calul de la căruţa în care musceleanca se afla.

Femeia decedată împreună cu familia se întorcea dintr-o localitate de pe lângă Piteşti, unde fuseseră să cumpere mai mulţi cai. Pe drumul spre casă, a legat gloabele de căruţă, fiind doi în faţă, doi în spate. O maşină de peovenienţă străină nu i-a izbit, izbindu-i din plin iar un cal a decedat.

Pentru a izola zona pentru cercetări, oamenii legi au cerut ca aceşti cai să fie luaţi de pe DN 73 şi astfel au fost abandonaţi în curtea unei şcoli din Schitu Goleşti.

Dimineaţă când s-au dus la şcoală elevii au avut parte de o imagine terifiantă. Un cal era mor cu burta în sus, zdrobit de maşină iar celălalt cu fractură deschisă la picioare se zbate între viaţă şi moarte.

Medicul veterinar, din comună pe nume N. Băcoiu nici nu a vrut să audă de acest caz şi a trimis la faţa locului pe tehnician care este lipsit de puteri.

Calul este în agonie, elevii se uită la el cu milă, iar autorităţile locale sunt neputicioase deoarece romii nu au mai venit la faţa locului fiind pe la Poliţie la anchete pentru a da cu susbsemnatul pentru femeia din căruţă care a decedat