Oficial! FC Argeş are un nou antrenor!

14
fc arges brand 2017

Cunoscutul antrenor si fost jucator al Universităţii Craiova, Emil Sandoi, a devenit oficial noul antrenor al FC Argeş. Fostul internaţional a semnat în urmă cu puţin timp contractul cu echipa pe o perioadă de 18 luni.

Emil Săndoi nu s-a întâlnit momentan cu jucătorii, dar le-a urmărit cu atenţie ultimele meciuri, unele chiar din tribuna oficială. Primele planuri ale noului antrenor sunt evaluarea echipei şi promovarea din următorul sezon în Liga I.

„Ne dorim să aducem cât mai multă lume la stadion. Trebuie să facem o echipă competitivă. Va trebui să dăm o şansă tuturor jucătorilor, să ne dăm seama de potenţialul lor individual şi colectiv. Abia după aceea vom lua decizii. Nu am venit cu gândul să renunţăm la jucători” a spus Emil Săndoi.

Edilul Cornel Ionică a avut încă din primele zile de la preluarea mandatului o preocupare specială pentru FC Argeş. Acesta a pus accent cu fiecare ocazie că alb violeţii trebuie să reajungă unde le este locul, astfel încât de mai bine de un an şi jumătate a încercat să găsească soluţii pentru finanţarea echipei şi pentru bunul mers al lucrurilor. Astfel, în luna decembrie 2017 a făcut demersuri peste demersuri, discuţii peste discuţii pentru a-l aduce pe Emil Săndoi pentru a antrena echipa din Trivale.

Emil Săndoi este unul dintre cei mai respectaţi jucători de fotbal din România. Fostul fotbalist a jucat între 1983–1995 la Universitatea Craiova, 1995–1996 la echipa franceză Angers, 1996–1998 la FC Argeş, 1998–1999 a revenit la Universitatea Craiova. Mai mult, Săndoi a făcut parte din lotul pentru echipa naţională între 1987–1993. După ce s-a retras în 1999, fostul internaţional a antrenat Universitatea Craiova, Pandurii Tâgu Jiu, România U-21, FC Vaslui, CSU Craiova şi Concordia Chiajna.