prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Policlinică în paragină transformată în clinică de top! Află în ce localitate din Argeș!

Timp de 49 de ani Policlinica din Câmpulung a fost pur și simplu  abandonată, deși peste 120 de mii de musceleni sunt dependenți de serviciile medicale de aici. Elena Lasconi, actuala primăriță a Câmpulungului a reușit, fără bani de la bugetul local, să o transforme în clinică de top.

„Așa vă așteptăm la Policlinică începând de astăzi. De când am preluat mandatul mi-am propus să transformăm Policlinica într-o instituție medicală de top fără a cheltui niciun ban public. Am reușit.

Mulțumim sponsorilor Dona (400 mii lei), Holcim (250 mii lei) și PAID România (150 mii lei)! Cu acești bani am reabilitat parterul, am amenajat recepția, se lucrează la puțul pentru lift, pentru că vom monta un lift (sponsorizare Holcim anul acesta) și am făcut izolație de ultimă generație la acoperiș (infiltrațiile de la ploaie au afectat profund ultimul etaj, iar instalația electrică serios afectată).

Au mai rămas bani cu care vom dota cabinetul de recoltare analize cu echipamente moderne. În plus, vom reabilita și dota cabinetele de Pediatrie care sunt total depășite.

Sunt sigură că și anul acesta vom primi sponsorizări de la oamenii de bună credință, care văd că banii lor chiar sunt folosiți cu rost pentru binele oamenilor.

Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc ASCM pentru implicarea în amenajarea recepției și lui Alexandru Cotoanță pentru proiectul de amenajare pe care ni l-a cedat gratuit! Începând de astăzi, avem și un administrator care se va ocupa de Policlinică, iar personalul de serviciu va face curățenie din oră în oră, pe bază de tabel cu semnătură. E esențial să fie curățenie exemplară, să fie miros plăcut, iar pacienții să fie tratați cu respect, în condiții civilizate. Continuăm!”, este mesajul transmis de Elena Lasconi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs