Teo Trandafir sfâșiată de durere. Află de ce

DISTRIBUIȚI

Veştile triste au căzut ca o avalanşă peste Teo Trandafir, în ultima perioadă. După ce a aflat în direct că unul dintre prietenii săi, actorul Mihai Fotino, a încetat din viaţă, luni seară vestea tristă a morţii lui Adrian Iovan, pe care îl aprecia, şi a studentei Aurelia Ion i-a pus capac.
Vedeta de televiziune a scris pe blogul său câtă durere a simţi în ultima perioadă, pierzând oameni atât de valoroşi. Extrem de emoţionantă de cele întâmplate în Apuseni, vedeta Kanal D, a recunoscut că a plâns mult după ce a aflat de accidentul aviatic petrecut luni după-amiază.

„Rar am trăit aşa ceva. Am obosit de tristeţe. Pur şi simplu, am ostenit ţinându-mă-n frâu, ca să nu mă las în plata mea şi să dau drumul lacrimilor de frustrare şi ne necaz şi de nici nu mai ştiu cum să zic.

Adrian Iovan e un erou, pentru că statistic, salvarea vieţilor pasagerilor săi era cvasi imposibilă. E simplu. Va mai fi însă la fel de simplu (deşi va fi la fel de adevărat) şi mâine, poimâine, săptămâna viitoare? Când vor ieşi „la iveala” trebşoare scormonite sau chiar scornite, vom mai fi la fel de decişi că asta e ce trebuie să reţinem?

L-am cunoscut şi pe doctorul Calu, scăpat prin miracol din accident, în calitatea lui de medic şi purtător de cuvânt la Elias, în momente cumplite pentru mine. Remarcabilă personalitate. Umor de o rară calitate, lăsând să se ghicească farmecul, în ciudă seriozităţii momentlor petrecute împreună. Viaţă lui nu va mai vreodată fi la fel. Ce trebuie să fi gândit, cum trebuie să se fi raportat la cele mai intime resorturi de rezistentă intimă, nu voi şti vreodată. Dar mă preocupă teribil. N-avea de unde să ştie că scăpa. N-avea speranţă. Am înţeles asta perfect, cu durere şi empatie. Mă duc mai departe.

Ce va fi gândit Adrian Iovan, oare? Însoţite de ce întrebări vor fi fost lacrimile îngheţate pe faţă Aureliei Ion?”, a scris Teo Trandafir.