prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Autocar plin cu copii implicat într-un grav accident! A fost activat Planul Roșu!

Autocar plin cu copii implicat într-un grav accident! A fost activat Planul Roșu!

Un autocar în care se aflau 42 de copii și 15 adulți a fost implicat într-un grav accident de circulație. Din primele informații, se pare că 15 persoane, dintre care 13 copii și 2 adulți, au avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma impactului violent, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

Accidentul a avut loc în jurul orei 03:00, la limita dintre județele Constanța și Tulcea. Impactul a avut loc între un autocar și un TIR. Autocarul, plin cu copii plecase din Ucraina și se îndrepta spre Bulgaria.

„Accident rutier între un TIR și un autocar cu peste 50 călători, între Tariverde și Baia, la trecerea cu calea ferată. Intervin: Stația Midia cu ASAS și 1 SMURD 2, Det. Fripis cu 1 ASAS, Det. Palas cu SMURD C, Det. Medgidia cu 1 ATPVM, Det. Port cu 1ATPVM și Serviciul de Ambulanta cu 8 SAJ.

In autocar se afla 57 de persoane de cetățenie ucraineană – 42 minori și 15 adulți. Dintre acestea, 15 persoane (2 adulți și 13 copii) au nevoie de îngrijiri medicale (pe Cod Verde). Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. Vor fi transportate la spital 4 persoane: 2 adulți și 2 copii. La ora 5:45 a fost dezactivat planul roșu”, se arată în comunicatul ISU.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs